Poiana Brasov

Poiana Brasov

Poiana Brașov este una dintre cele mai renumite stațiuni din România, una pe care o vei ajunge să o îndrăgești, dacă nu cumva faci asta deja. Această frumoasă zonă este ascunsă în Munții Carpați, ceea ce îți permite să evadezi din agitația urbană.

De asemenea, Poiana Brașov este printre alegerile preferate ale turiștilor, și nu numai, când vine vorba de activități sportive și de relaxare.

Datorită amplasării sale la poalele masivului Postăvarul, Poiana Brașov este ideală pentru sporturile de iarnă deoarece dispune de pârtii atât pentru începători, cât și pentru avansați.  Mai exact, sunt 9 pârtii pe diferite nivele de dificultate. Totodată este alegerea perfectă pentru drumeții și aventuri montane.

Cu toate acestea, Poiana Brașov nu se limitează doar la sporturile de iarnă, deoarece în restul anului pot fi practicate și alte activități. Această zonă mai oferă posibilități de hiking, activități sportive în aer liber și ciclism. În plus, sunt multe restaurante în Poiana Brașov ce îți vor deschide apetitul pentru gastronomia românească în special, și îți vor permite să te relaxezi în tihnă după activitățile fizice.

Dacă dorești să te bucuri de aerul curat de munte și de peisaje încântătoare, acest loc poate fi refugiul de suflet perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *